ΤΣΑΪ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟ 35gr Φυσικό Ελληνικό Προϊόν Δέλφι Μεγαλύτερη προβολή

ΤΣΑΪ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟ 35gr Φυσικό Ελληνικό Προϊόν Δέλφι

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

1.79EUR

-15%

2.10EUR

CODE 0290

ΤΣΑΪ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟ 35gr Φυσικό Ελληνικό Προϊόν Δέλφι -

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

 Το τσάι βουνού είναι φυτό πολυετές και ανήκει στο γένος σιδηρίτης. Το Ελληνικό τσάι του βουνού το βρίσκουμε σε πολλές ορεινές περιοχές της Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια καλλιεργείται σε πολλά ημιορεινά μέρη.
Οι ανθισμένοι βλαστοί του κατά τον μήνα Ιούνιο κόβονται από τους παραγωγούς και ξεραίνονται με φυσικό τρόπο για να μπορέσει να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Έχουμε αναφορές από την αρχαιότητα από τον Ιπποκράτη, το Θεόφραστο και Διοσκουρίδη για τις ευεργετικές ιδιότητες που βρίσκονται στο τσάι του βουνού.
Στην χώρα μας το τσάι του βουνού ή σιδηρίτης είναι ένα από τα γνωστότερα ροφήματα και πίνεται τον χειμώνα ζεστό και το καλοκαίρι κρύο. Έχει ευχάριστη γεύση και τα συστατικά που παρέχει το τσάι θωρακίζει τον οργανισμό μας. Οι ευεργετικές ιδιότητες του οφείλονται στην αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική του δράση. Έχει γίνει ήδη γνωστό και στην Ευρώπη, όπου το πίνουν για τις θαυμάσιες ιδιότητες του.
Το τσάι του βουνού ως αφέψημα ανακουφίζει το κοινό κρυολόγημα, τον βήχα, τους πόνους- ενοχλήσεις της κοιλιάς, την βρογχίτιδα κ.λπ. Το Ελληνικό τσάι του βουνού μπορεί άνετα να καταναλώνεται όλες τις ώρες της ημέρας ακόμη και το βράδυ πριν τον ύπνο.
Είναι πολύ εύγευστο και αρωματικό ρόφημα, ενώ μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο, με ζάχαρη, μέλι ή και σκέτο. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί με κανέλα, πορτοκάλι, λεμόνι.
Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές ποικιλίες τσάι του βουνού. Η εταιρεία Δέλφι συσκευάζει και διαθέτει στην ελληνική αγορά την ποικιλία Sideritis raeseri.

Τρόπος παρασκευής: Βράζουμε 2 φλιτζάνια νερό και λίγο πριν κοχλάσει προσθέτουμε 2 gr. τσάι του βουνού και το βράζουμε για 3 έως 4 λεπτά. Το σουρώνουμε και το απολαμβάνουμε ζεστό ή κρύο προσθέτοντας μέλι, ζάχαρη ή και σκέτο.

 

Προσοχή: Οι προαναφερόμενες ιδιότητες των βοτάνων, είναι ενδεικτικές και δεν προέρχονται από επιστημονικά πλήρως τεκμηριωμένες έρευνες. Συνίσταται λοιπόν η προσεκτική θεραπευτική χρήση τους και μόνο με την σύμφωνη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί. 

Πώληση Χονδρική - Λιανική!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:
Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.MarketNet.gr

 

Γράψτε την κριτική σας

ΤΣΑΪ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟ 35gr Φυσικό Ελληνικό Προϊόν Δέλφι

ΤΣΑΪ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟ 35gr Φυσικό Ελληνικό Προϊόν Δέλφι

Γράψτε την κριτική σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ