Μαγειρική Σόδα Αρτοποιίας Καγια 100γρ Φάκελος 0.7oz Μεγαλύτερη προβολή

Μαγειρική Σόδα Αρτοποιίας Καγιά 1000γρ Φάκελος 33,81oz

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

5.30EUR με Φ.Π.Α

CODE 0488

Μαγειρική Σόδα Αρτοποιίας Καγια 1000γρ Φάκελος 33,81oz

Το όξινο ανθρακικό νάτριο, ή σόδα αρτοποιίας , είναι κατʼ εξοχήν προϊόν πολλαπλών χρήσεων. Χρησιμοποιείται τόσο στα καλλυντικά, στο μαγείρεμα, στη καθαριότητα ή στη κηπουρική …
NaHCO3
Είναι αλκαλικός ρυθμιστής του ρΗ, δηλαδή αυξάνει το ρΗ των παρασκευασμάτων σας. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε bath bombes, στις οδοντόκρεμες σας και τα αποσμητικά, στις συνταγές ως διογκωτικό υλικό, στο νοικοκυριό ως λευκαντικό πλυντηρίου, σε σκόνες καθαρισμού, αποσμητικά και πολυ-καθαριστικά. Φιλικό προς το περιβάλλον, μη-τοξικό, βιοδιασπώμενο, είναι απαραίτητο!
Χρησιμοποιείται ως διογκωτική σκόνη, αντί του μπέικιν πάουντερ, για να φουσκώσει τη ζύμη και να κάνει αφράτα τα γλυκίσματα. Χρησιμοποιείται και ως γενικό καθαριστικό για το σπίτι. Δεν περιέχει ξηρούς καρπούς, γάλα, καζεΐνη, αυγά, γλουτένη και σόγια. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Επίσης χρησιμοποιείται στο κρέας για να το κάνει πιο τρυφερό. Η τεχνική αυτή είναι πολύ συνηθισμένη στην κινεζική κουζίνα.
Κατά την παρασκευή ντοματοχυμού, σόδα προστίθεται για να μειώσει την οξύτητα της ντομάτας.
Άλλη μία εφαρμογή είναι στην παρασκευή οσπρίων. Η προσθήκη σόδας την διάρκεια που τα όσπρια μουλιάζουν γίνονται ευκολοπεπτα και μειώνουν το αίσθημα του φουσκώματος μετά την βρώση τους.
Τέλος, στα φρεσκοκομμένα φρούτα αποτρέπεται το μαύρισμά της επιφάνειάς τους με την εμβάπτιση τους σε διάλυμα σόδας.

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.MarketNet.gr

Γράψτε την κριτική σας

Μαγειρική Σόδα Αρτοποιίας Καγιά 1000γρ Φάκελος 33,81oz

Μαγειρική Σόδα Αρτοποιίας Καγιά 1000γρ Φάκελος 33,81oz

Γράψτε την κριτική σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ